Deltidsmedarbejdere som telemarketingsælger eller telemarketingkonsulent

Kundekonsulenter søges

Kundekonsulenter søges til arbejdsopgaver inden for mødebooking, salg, abonnementssalg og generel telemarketing. Vores telemarketingkonsulenter arbejder i deltidsstillinger med fast løn og ordnede forhold fortrinsvis til aftenarbejde.

Telemarketingbureauet i Svendborg søger telemarketingkonsulenter, der kan lide at arbejde i et energisk miljø med masser af gode kollegaer.

Telemarketingbureauet er et nystartet bureau, der løser varierede opgaver for mange forskellige kunder, alle inden for opsøgende telemarketing – Telemarketingbureauet ligger i Svendborg med udsigt over byens havn, i store lækre lyse lokaler med topmoderne faciliteter og IT.

Vi har

  • stærkt socialt miljø
  • nyeste IT-teknologi
  • lyse lækre lokaler
  • fast timeløn på 100,- plus fordelagtig provision
  • Engagerede kollegaer, som glæder sig til at møde dig og hjælpe dig godt i gang

ANSØG JOB HER

Vi arbejder professionelt

Vores oplæring er grundig, og vores løbende uddannelse og coaching er meget relevant for dem, som ønsker at forbedre deres kommunikationsteknikker.

Vi søger dig som er minimum 17 år. Der er fuld løn under oplæring og anden uddannelse.

Du vælger selv dine arbejdsdage fra 16.15 – 20:30, man-fredag, samt lørdag og søndag fra 10 til 16. Du kan selv vælge, hvor mange vagter du vil have om ugen, dog minimum 2 pr. uge.

Vi arbejder professionelt, og med udgangspunkt i den enkelte kunde og medarbejder. Vi uddanner løbende vores medarbejdere og sikrer igennem coaching og højt aktivitetsniveau de bedste rammer for succes.

Ser du dig selv, som en af vores nye, dygtige kollegaer, hører vi meget gerne fra dig, ring til os og book dig selv en samtale eller send os en ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan ringe til os på telefon 88 63 04 00, hvis du ønsker yderligere information.

Vidste du..?

  • Som ansat hos os, får du et job i et afvekslende og stærkt konkurrencepræget miljø.

  • Vinderkultur og høj aktivitet er blot nogle af nøgleordene i Telemarketingbureauet.

  • Ordnede forhold med fast løn og gode provisionsordninger, er en selvfølge hos os.