Salg

Hvad?

Telemarketingbureauet udfører alle former for direkte salg. Den primære kommunikationsvej er telefonen – vi er af den overbevisning af 1 til 1 kommunikation er den hurtigste og mest effektive metode at få dit budskab ud.

Hvordan?

I Telemarketingbureauet opfatter vi salg som en tillidssag. For os handler et salg om at vi leverer:

  • Den rigtige vare
  • På det rigtige tidspunkt
  • På det rigtige sted
  • Til den aftalte tid og pris

Vi tager ansvar for vores handlinger – og vi leverer!

 

Mødebooking

Mødebooking er blandt vores spidskompetencer. Via grundig træning sørger vi for at holde dine sælgere beskæftiget. Dygtige kørende sælgere skal ikke spilde deres tid på at vedligeholde kalenderen. Vi sørger for at dine sælgere er hos kunderne – ikke foran skærmen! 

Opdateringsopgaver

Informationsindsamling er alfa og omega i en moderne virksomhed. At holde sig 100 % ajour på ens kunders data, og at tilegne sig viden om markedet er nøglen til succes. På yderst favorable vilkår holder vi dit kundekartotek opdateret, så du altid fremstår professionel og velinformeret.

Inbound

Vi varetager alle former for inbound telemarketing. Skal dine medarbejdere ikke låses til skrivebordet, men ud og opsøge nye kunder, så lad os tage telefonen for dig. Hvad enten det drejer sig om telefonpasning, inbound salg, eller kundeservice, så har vi den rigtige løsning til dig. Hvor mange opkald har du råd til at miste?